Ingredients:
(per unes 6 persones)
150g de xocolata de cobertura
100g de nous
225g de sucre en pols
125g de mantega
3 ous
120g de farina
30g de cacau en pols
1 culleradeta de llevat
1 beina de vainilla
Preparació:
Batre els ous i el sucre amb les varilles elèctriques fins que quedin espumosos i doblin el seu volum. Fondre al microones la xocolata amb la mantega i barrejar bé fins que quedi homogeni. Afegir aquesta mescla als ous batuts. Incorporar la farina, el llevat i el cacau tamisats. Obrir la beina de vainilla, treure’n les llavors i afegir-ho a la mescla. Finalment, incorporar les nous una mica picades. Abocar-ho dins el motlle untat amb mantega i coure-ho 15 minuts a 180º (sobretot, no el deixeu més temps!!!!).Opcional: fer les dues capes com he explicat abans, amb la crema de xocolata :
(per unes 6 persones)
150g de xocolata de cobertura
100g de nous
225g de sucre en pols
125g de mantega
3 ous
120g de farina
30g de cacau en pols
1 culleradeta de llevat
1 beina de vainilla
Preparació:
Batre els ous i el sucre amb les varilles elèctriques fins que quedin espumosos i doblin el seu volum. Fondre al microones la xocolata amb la mantega i barrejar bé fins que quedi homogeni. Afegir aquesta mescla als ous batuts. Incorporar la farina, el llevat i el cacau tamisats. Obrir la beina de vainilla, treure’n les llavors i afegir-ho a la mescla. Finalment, incorporar les nous una mica picades. Abocar-ho dins el motlle untat amb mantega i coure-ho 15 minuts a 180º (sobretot, no el deixeu més temps!!!!).Opcional: fer les dues capes com he explicat abans, amb la crema de xocolata :
175ml de nata líquida
200g de xocolata de cobertura
25g de xarop de glucosa
receta de Gemma Clofent,de Sabadell
ME PARECEN UNAS RECETAS REALMENTE DELICIOSAS...SE ME ABRE EL APETITO...
ResponderEliminargracias susana p.,por tu visita,un beso
ResponderEliminarHola Elena!
ResponderEliminarEstic molt contenta que hagis fet aquesta recepta del meu blog. T'ha quedat espectacular!
He estat mirant les teves receptes i em sembla que m'animaré a probar la Baklava... Ja t'ho explicaré ;-)
gracies Gemmma,estare impacient per veure el teu baklava,un petó
ResponderEliminarRealmente esta buenisimo tu blog.
ResponderEliminarA mi me fascina todo tipo de pasteles un dia de estos hare y te contare.
Saludos
olga.
olguis muchas gracias,un beso.
ResponderEliminarEstaría mejor en castellano, para que todos pudieran entenderlo ¬¬
ResponderEliminar